Welkom bij het High Tech Crit Festival.

We zien je graag op het High Tech Crit Festival. Een uniek concept waarbij technologie wordt gecombineerd met wielrennen en plezier. Schrijf je nu in.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

1e divisie finales

1e divisie finales

Op zondag 5 September 2021 wordt er een unieke innovatieve Triathlon georganiseerd in Eindhoven, en wat voor één! De High Tech Campus is het decor van dit spectaculaire evenement. Voor het eerst is dit jaar de Teamcompetitie te gast bij de High Tech Triathlon. Bij de High Tech Triathlon 2021 wordt de finale van de 1e divisie dames en heren georganiseerd.  Dit is een Team-relay met 250m zwemmen, 7km fietsen en 2,5km hardlopen. Hieronder alle informatie voor de deelnemers. Mocht je nog vragen hebben stuur dan een mail naar info@hightechtriathlon.com

Programma

  • 15.30 start heren
  • 15.35 start dames

Reglement

Kijk voor het reglement op website van Teamcompetities

Bereikbaarheid en parkeren

Kijk op deze pagina hoe het evenement te bereiken is en waar je kan parkeren.

Parkoers

Het parkoers bestaat uit 1 ronde zwemmen van 250m, 7km fietsen en 2,5km hardlopen. Hieronder staat het parkoerskaartje. Bekijk deze goed en dan vooral het deel van de wissels van zwemmen naar fietsen, fietsen naar lopen en wissel van atleet.

Algemene informatie

  • Ben op tijd met je team aanwezig. De prijsuitreiking zal z.s.m. na het vrijgeven van de uitslag plaatsvinden.
  • Bij mooi weer adviseren wij alleen het hoognodige mee te nemen naar de wisselzone.
  • Laat kleding in je auto of teamtent.
  • Verzamel je op tijd in het “verzamel vak Zwemstart”.
  • 60 minuten voor de start vindt er een Captainsbriefing plaats bij de zwemstart. Hier hoort de captain de laatste aandachtspunten, als die er zijn.

Teamtenten

Het atletendorp zullen wij faciliteren, echter zonder stroomvoorziening. Hoe het er uit gaat zien is aan jullie. Hoe meer kleurrijke tenten, hoe meer sfeer er zal zijn. Het atletendorp is autovrij en gelegen een grasveld in de buurt van start/finish, naast het loopparcours. De teamtenten moeten uiterlijk vrijdag 3 september aangemeld zijn door een mail te sturen naar info@hightechtriathlon.com.