Welkom bij het High Tech Crit Festival.

We zien je graag op het High Tech Crit Festival. Een uniek concept waarbij technologie wordt gecombineerd met wielrennen en plezier. Schrijf je nu in.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

High Tech Triathlon

Belangrijk nieuws over de waterkwaliteit

We hebben de afgelopen dagen al veel vragen gekregen van bezorgde deelnemers, want hoe is het met de waterkwaliteit gesteld en mag er met wetsuit gezwommen worden?

Bij deze de bevrijdende antwoorden:

  • De waterkwaliteit is prima in orde! De afgelopen weken zijn er 2 watercontroles uitgevoerd door het waterschap en de GGD heeft op basis van die resultaten een positief zwemadvies uitgebracht!
  • De temperatuur van het water ligt momenteel boven de 23 graden! Gezien de weersverwachtingen zal de watertemperatuur in het weekend ongeveer hetzelfde zijn, dus HET IS NIET TOEGESTAAN OM MET EEN WETSUIT TE ZWEMMEN.

Dus haal die zwembroeken, badpakken en trisuits maar uit de kast, dan zien we jullie zondag aan de start op de High Tech Campus.

 

Tenslotte nog enkele belangrijke mededelingen :

  • Deelname geschiet op eigen risico. Wij kunnen niet uitsluiten dat er door het zwemmen in de vijver gezondheidsklachten ontstaan.
  • Daarnaast vragen wij aandacht voor de kinderen die deelnemen: zij kunnen minder controleren hoeveel water ze binnenkrijgen en lopen daarmee een groter risico op met name maagdarm-klachten. Ouders wees hiervan bewust.