Welkom bij het High Tech Crit Festival.

We zien je graag op het High Tech Crit Festival. Een uniek concept waarbij technologie wordt gecombineerd met wielrennen en plezier. Schrijf je nu in.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

High Five business relay

High Five business relay

Voor bedrijventeams is het dit jaar mogelijk om aan de High Five Business Relay deel te nemen.  Een 1/8 estafette triathlon waarbij ieder team van 2 of 3 personen 500 meter moet zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen. Als bedrijventeam profiteer je van een aantrekkelijk pakket met daarin o.a. trainingen, verzorging, functioneel shirt, medaille en groepsfoto.

  • Starttijd : 10.35 1/8e triathlon estafette
  • Tarief  :  245,- excl.  btw per team

Een aanbod van High Five ter voorbereiding

Om je te helpen je voor te bereiden op de High Tech Triathlon, kun je trainen in het Campus Wellness Center. Het Campus Wellness Center, mogelijk gemaakt door High Five Health Promotion, is een fitnesslocatie op het terrein die open staat voor alle inwoners van High Tech Campus en hun partners. De trainers en instructeurs van High Five Health Promotion ondersteunen je met een persoonlijk fitnessprofiel, individueel trainingsadvies en coaching tijdens groepscursussen. U kunt naast uw trainingen ook voedingsadvies, fysiotherapiebehandelingen en personal training krijgen bij een van onze professionele coaches. Voor meer info: info@hightechtriathlon.com

Wat krijgen de teamleden

Wat krijgt het bedrijf

Ingeschreven bedrijven teams