Welkom bij het High Tech Crit Festival.

We zien je graag op het High Tech Crit Festival. Een uniek concept waarbij technologie wordt gecombineerd met wielrennen en plezier. Schrijf je nu in.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

High Tech Triathlon

Corona maatregelen

Om te voldoen aan alle corona maatregelen en de veiligheid van onze deelnemers en het publiek te kunnen garanderen hebben we besloten om tijdens ons evenement gebruik te maken van de Corona Check App. Dit betekent dat alle deelnemers en bezoekers vanaf 13 jaar bij de entree van de High Tech Campus via deze app aan moeten kunnen tonen dat ze gevaccineerd zijn, dan wel hersteld van een corona besmetting of negatief getest zijn binnen 24 uur van het evenement.

Ben je (nog) niet gevaccineerd dan kun je via www.testenvoortoegang.org een afspraak maken voor een gratis test, waardoor je gewoon welkom bent als deelnemer of publiek. Helaas kunnen we geen toegang verlenen tot ons evenement als er niet aan deze voorwaarden wordt voldaan.
Verder vragen we iedereen om zich aan de huidige basisregels tegen het verspreiden van het corona virus te houden. Deze zijn terug te lezen via deze link.

Toegang publiek
Met deze maatregelen kunnen we de 1,5 meter maatregel loslaten en een gelimiteerd aantal publiek toelaten.
Er mogen 750 deelnemers en bezoekers tegelijk op het terrein aanwezig zijn. Toegang is voor iedereen gratis maar we zullen wel een telling bijhouden bij de entree. Indien de we de limiet dreigen te halen, krijgen deelnemers voorrang op het publiek, maar afgaande op voorgaande edities achten we de kans klein dat we publiek de toegang moeten weigeren.

We hopen op jullie begrip voor deze maatregelen, want dit is de enige manier voor ons om er samen met jullie een sportief feestje van te maken.