Welkom bij het High Tech Crit Festival.

We zien je graag op het High Tech Crit Festival. Een uniek concept waarbij technologie wordt gecombineerd met wielrennen en plezier. Schrijf je nu in.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

High Tech Triathlon

Inschrijving 2021 is geopend!

Hebben jullie ook zo’n zin om weer eens ouderwets deel te nemen aan een triathlon?
Het Corona virus houdt ons al bijna een jaar stevig in zijn greep, maar er gloort licht aan het eind van de tunnel! De eerste vaccinatieronde loopt en eens te meer is gebleken hoe belangrijk het is om gezond en vitaal te leven en je weerstand te verhogen.

Hopelijk worden de maatregelen snel versoepelt en wordt ook het organiseren van (sport)evenementen weer mogelijk. Wij zullen er als organisatie alles aan doen om de High Tech Triathlon komend jaar binnen de toegestane kaders door te laten gaan.

“Onze 3e editie van de High Tech Triathlon staat gepland op zondag 5 September 2021 en de inschrijving is inmiddels geopend”!

Zoals jullie gewend zijn, zal het overzichtelijke parcours weer volledig over en om het terrein van de High Tech Campus lopen.
In de ochtend zijn er aparte series voor werknemers op de High Tech Campus en aansluitend vinden de open series plaats waar iedereen zich voor kan aanmelden. Deelnemers kunnen individueel of als estafette team deelnemen en hebben de keuze uit een 1/8 of een 1/4 Triathlon. Verder is er een speciale afstand voor de ouder – kind triathlon en het is wederom mogelijk om als bedrijventeam in te schrijven.

Wij verwachten net als voorgaande jaren een groot en gevarieerd deelnemersveld. Daarnaast zal de High Tech Triathlon dit jaar het decor zijn van de relay finales van de 1e divisie wat zorgt voor een extra mooi programma!

Corona beleid
Omdat het coronarisico nog steeds actueel is, bestaat er een kans op afgelasting. Door ons, door de veiligheidsregio of door oorzaken die we niet kunnen voorzien. In dat geval kunnen we de administratiekosten van de NTB (incl. daglicentie) niet retourneren. Naast de NTB houden we als organisatie van de High Tech Triathlon max. Eur 5,- (Eur 10,- per team) van het inschrijfgeld in ter dekking van door ons gemaakte kosten. De rest van het inschrijfgeld (incl. de aangeschafte materialen, t-shirts, trainingen etc.) krijg je van ons terug of je kunt ervoor kiezen om je deelname door te schuiven naar 2022.

We hopen op jullie begrip en wil je ons steunen? Schrijf je dan alvast in zodat je zeker bent van je deelname!