Welkom bij het High Tech Crit Festival.

We zien je graag op het High Tech Crit Festival. Een uniek concept waarbij technologie wordt gecombineerd met wielrennen en plezier. Schrijf je nu in.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

Inschrijven

Deelname is inclusief gratis parking en bewaakte stalling voor jassen en tassen!

SCHRIJF JE HIER IN VOOR DE HIGH-TECH TRIATHLON! .

Dit jaar nog gaver en groter opgezet!

De voorschrijvingen voor de High Tech triathlon 2021 zijn gesloten, er zijn op de dag zelf nog een beperkt aantal daginschrijvingen mogelijk. Graag cash geld meenemen.

Voor werknemers op de High Tech Campus zijn er in de ochtend aparte startseries. Collega’s en andere Campus werknemers kunnen dus echt de strijd met elkaar aangaan om de titel, meest vitale werknemer/bedrijf op de HTC. Deelname is mogelijk als team en als individu. Inschrijven kan HIER. Meer info over de HTC series vind je HIER.

De High Tech Triathlon is voor iedereen toegankelijk! Ben jij niet werkzaam op de High Tech Campus en wil je graag deelnemen als team of als individu? Schrijf je dan HIER in voor de Open Series. Meer informatie over de Open Series vind je HIER.

Voor bedrijven is het dit jaar mogelijk om een bedrijventeam in te schrijven. Bedrijven teams kunnen gezamenlijk onder de vlag van hun bedrijf deelnemen en profiteren van een aantrekkelijk pakket met daarin o.a. trainingen, verzorging, functioneel shirt, medaille en groepsfoto. Om in te schrijven klik HIER Meer info over een bedrijventeam vind je HIER.